ŠAP & Group


 KOKOUSPALVELUT EEROLASSA - OHJELMAPALVELUT

 KOKOUSTILAT - KOKOUSPAKETITRUOKAILUPALVELUT - KOULUTUSPALVELUTSAUNATILAT

- KOKOUSSIVUJEN ALKUUN -

  

Koska kaikkea emme Eerolassa osaa itse, toteutamme erilaiset ohjelmapalvelut yhteistyössä alansa osaavien yritysten kanssa:

Esiintyvät ryhmät
Illanviettoihin ja muihin tilaisuuksiin järjestämme paikalle esiintyviä ryhmiä. Esimerkkinä hienoa savottahuumoria ja laulantaa tai vaikka perinteisen tanssiorkesterin.

Survival Game
Eerolan metsät, pellot ja rannat soveltuvat hienosti erilaisiin seikkailuihin, kuten esim. "sodankäyntiin". Poikasena mentiin leikkisotaa metsässä, nyt leikkisotaa voidaan käydä nykyaikaisin välinein, ja mikä parasta, tässä sodassa ei ketään haavoitu tai kuole...

Metsä- ja luontoretket
Ammattitaitoiset eräoppaat järjestävät ryhmällesi luontoretket joko tilan omaille maille tai vaikka lähistöllä olevalle Isojärven kansallispuistolle. Mukava pieni tehtävärata saattaa jo virkistää mielen pitkän kokous- tai koulutusrupeaman jälkeen.


Kalastusohjelmat ja veneretket
Längelmävesi sekä noin 15 kilometrin päässä sijaitseva Pääskylänjoki tarjoavat hyvät mahdollisuudet kalastukseen. Yksi Suomen kärkiyrityksistä kalastusmatkailun saralla on Tärppi Matkat Oy, joka järjestää kalastusmatkoja paitsi saaristomerellä, myös Längelmävedellä.  Kesäaikaan kalastus- ja veneretkiä on tarjolla pienille 2-8 hengen ryhmille. Talvella esim. pilkkiretki moottorikelkoilla ja rekikyydillä on upea ohjelmapaketti esim. ulkomaisille yritysvieraille.