ŠAP & Group


 JUHLAPALVELUT         

 

 

Eerola tarjoaa upeat puitteet erilaisten juhlien järjestämiseen. Tilan historia juontaa ainakin 1530-luvulle ja matkailutoimintaa on ollut 1920-luvulta. Nykyään Eerola on yksi "maakuntien parhaista".

Juhlatilat
Vanhaan kivinavettaan on Eerolassa hyvällä maulla rakennettu ruokailu- ja juhlatilat. Hyvällä säällä tilat laajenevat luontevasti ulos piha-alueelle. Sadekelin sattuessa jopa 200-300 hengen juhlayleisö mahtuu sisään saman katon alle.

Tilojen monipuolisuus antaa monenlaisia mahdollisuuksia ja juhlat sujuvat ilman katkoksia, sillä tilat ovat juuri tähän suunnitellut. Alakerrassa on iso ravintolasali sekä yläkerrassa iso tila vaikka tanssia varten.

Majoitustilat
Yön saapuessa voi juhlaväki vetäytyä nukkumaan lomamökeille ja piha-aittoihin. Mikäli Eerolan majoitustilat eivät riitä, on Längelmäellä lyhyen matkan päässä useita majoitusvaihtoehtoja.

Ruokailu ja alkoholi
Emäntä apulaisineen loihtii sopimuksen mukaisesti tarjoiltavat ja koristelee tilat. Koristelussa ja ruokailussa huomioidaan vuodenajat ja tietenkin asiakkaan toiveet ja juhlatilaisuuden laatu.

Eerolan maalaisravintolassa on A-oikeudet.